Имате въпрос? Обадете ни се!
0899870407

Замяна или връщане

13.07.2021 16:56:43

Замяна или връщане

Ние, от Sportive, ползваме услугите на куриерска фирма СПИДИ АД. За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с опция "Преглед и Тест" преди плащане. Това Ви  дава възможност да пробвате и добиете по-ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай, че не Ви стане или не го харесате, можете да го върнете веднага на куриера. 

За поръчки над 150 лева доставката е винаги безплатна. За поръчки под 150 лева доставката е за сметка на клиента. Цената на доставката до офис на Спиди е около 3-4 лева, а до Ваш личен адрес се оскъпява с до 1 максимум 2 лева. Посочените цени са ориентировъчни и са в български лева. Куриерската услуга за връщането към нас е винаги за ваша сметка.

Ако сте заплатили поръчката си:

В срок от 30 дни имате право да върнете или замените артикул, който сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас, а именно:

- не трябва да бъде използван;
- да е в добър търговски вид;
- в оригиналната си опаковка, с оригинални етикети, придружен от оригиналните документи, издадени от Sportive – фактура и гаранционна карта (ако са били издадени такива).

ЗАМЯНА - ако желаете да направите замяна, моля свържете се с нас според най-удобния за Вас начин:

По телефон: 0899 87 04 07

Facebook facebook.com/Sportive.bg

имейл [email protected]

При замяна куриерската услуга е за Ваша сметка.

ВРЪЩАНЕ - ако желаете да върнете продукт към нас и да Ви възстановим сумата, която сте заплатили за него, изпратете го с куриерска фирма Спиди.

- Ако сте заплатили поръчката си в брой (с наложен платеж), връщането задължително трябва да е с опция "Преглед" и с наложен платеж, равен на стойността на артикула, който ни връщате. След като получим артикула, ще може да получите парите си в брой от куриерска фирма Спиди на следващия работен ден. 

Винаги сме на Ваше разположение!

Екипът на Sportive

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Общи

Общи

Замяна или връщане

Замяна или връщане

Ние, от Sportive, ползваме услугите на куриерска фирма СПИДИ АД. За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с опция "Преглед и Тест" преди п Ние, от Sportive, ползваме услугите на куриерска фирма СПИДИ АД. За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с опция "Преглед и Тест" преди п 2021-07-13T16:58:50+03:00 Замяна или връщане

<p><span>Ние, от Sportive, ползваме услугите на&nbsp;<strong>куриерска фирма <em>СПИДИ АД</em></strong>.&nbsp;За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с опция&nbsp;<strong>"Преглед и Тест" преди плащане</strong>.<strong>&nbsp;</strong>Това Ви &nbsp;дава възможност да пробвате и добиете по-ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай, че не Ви стане или не го харесате, можете да го върнете веднага на куриера.&nbsp;</span></p> <p><span>За поръчки над 150 лева доставката е винаги&nbsp;<strong>безплатна</strong>. За поръчки под 150 лева доставката е за сметка на клиента. Цената на доставката до офис на Спиди е около 3-4 лева, а до Ваш личен адрес се оскъпява с до 1 максимум 2 лева. Посочените цени са ориентировъчни и са в български лева. Куриерската услуга за връщането към нас е винаги за <span style="text-decoration: underline;"><strong>ваша</strong> </span>сметка.</span></p> <p></p> <p><span><strong>Ако сте заплатили поръчката си:</strong></span></p> <p><span>В срок от&nbsp;<strong>30 дни</strong>&nbsp;имате право да върнете или замените артикул, който сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас, а именно:<br /></span></p> <p><span>- не трябва да бъде използван;<br />- да е в добър търговски вид;<br />- в оригиналната си опаковка, с оригинални етикети, придружен от оригиналните документи, издадени от <strong>Sportive</strong> &ndash; фактура и гаранционна карта (ако са били издадени такива).</span></p> <p></p> <p><span><strong>ЗАМЯНА</strong>&nbsp;- ако желаете да направите замяна, моля свържете се с нас според най-удобния за Вас начин:</span></p> <p><span>По телефон:</span><span>&nbsp;<strong>0899 87 04 07</strong></span></p> <p><span>Facebook&nbsp;</span><em><span style="text-decoration: underline;"><a href="https://www.facebook.com/Sportivebg"><strong>facebook.com/</strong>Sportive.bg</a></span></em></p> <p>имейл <b>[email protected]</b></p> <p><span>При замяна куриерската услуга е за Ваша сметка.</span></p> <p><span><strong>ВРЪЩАНЕ</strong>&nbsp;- ако желаете да върнете продукт към нас и да Ви&nbsp;<strong>възстановим сумата</strong>, която сте заплатили за него, изпратете го с куриерска фирма<strong>&nbsp;</strong><strong>Спиди.</strong></span></p> <p><span>- Ако сте заплатили поръчката си&nbsp;<strong>в брой</strong>&nbsp;(<strong>с наложен платеж</strong>), връщането задължително трябва да е с&nbsp;<strong>опция "Преглед"</strong>&nbsp;и с&nbsp;<strong>наложен платеж</strong>, равен на стойността на артикула, който ни връщате. След като получим артикула, ще може да получите парите си в брой от куриерска фирма Спиди на следващия работен ден.&nbsp;</span></p> <p></p> <p><span><strong>Винаги сме на Ваше разположение!</strong></span></p> <p><span><strong>Екипът на Sportive</strong></span></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки