Имате въпрос? Обадете ни се!
0899870407

За да улесним Вас-нашите клиенти,в тази секция сме Ви приготвили най-често задаваните въпроси към нас.

Ако не намирате отговор тук,моля да се свържете с нас на телефонен номер: 0899 87 04 07

1. Описанието и снимките на продукта, които сте предоставили в сайта отговарят ли реално на това, което ще получа?

Всички снимки и цялата информация са внимателно подготвени и подбрани с цел Клиента да има възможност да добие максимално ясна и точна представа за дадения продукт,който ние предлагаме. Ние гарантираме, че снимките и информацията отговарят 100% на това, което ще получите,след направена поръчка. В голяма част от случаите нашите клиенти твърдят, че когато получат продукта на живо, той изглежда дори по-добре отколкото на снимките.

2. Оригинални ли са продуктите, които предлагате?

Всички продукти в онлайн магазин Sportive.bg са оригинални и са внос от страни членки на Европейския съюз. Притежават гарантирано качество и произход, отговарящи на марките и цените, които предлагаме.
Всяка внесена от нас стока ,идва със задължителния за внос документ и сертификат за произход.

3. За колко време се извършва доставката и всички продукти ли са налични?

Всички доставки се извършват в рамките на 1-2 работни дни, без значение от коя точка на България е поръчката. Всички продукти, които са изложени в сайта са в наличност! Този срок може да бъде удължен по време на по-натоварени кампанийни периоди, национални празници или лоши метеорологични условия(което не зависи от нас, а от фирмата куриер.)
Понякога стават грешки и някои от артикулите излизат налични , въпреки че са изчерпани,за което молим да ни извините.

4. Колко ще струва доставката?

Цената на доставката до офис на СПИДИ АД е около 4-5лв, а до Ваш личен адрес се оскъпява с малко до около 2лв. Посочените цени са оринтировъчни и се регулират от фирмата куриер.

Всички поръчки на стойност над 150лв са с БЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.

5. Мога ли да прегледам и тествам продукта преди да платя?
Да, разбира се. Всички поръчки, които изпращаме са с опция “Преглед и тест”, без значение от стойността или броя на артикулите. Можете да огледате и пробвате поръчания от вас продукт още в офиса на куриера или удобно вкъщи ,в зависимост от типа на избранта от Вас доставка.

6. До къде доставяте?
Използваме услугите на куриерска фирма "Спиди"АД, които доставят до всяка точка на България. Доставката се извършва до точно посочен от клиента адрес (независимо дали домашен или служебен) или до офис на фирмата куриер в съответното населено място.Ако няма такъв доставката се прави по график,утвърден от куриера.

7. Как и кога ще платя?
Стойността на поръчката се заплаща на куриера в брой или на ПОС терминал при получаване на пратката (наложен платеж). 

8. Не съм доволен, мога ли да върна/откажа поръчката си?
Разбира се. Имате възможност да върнете продукта веднага след извършен преглед и тест при получаване. 

9. Ако продукта не ми става ще мога ли да го върна или заменя с друг?

Ако желаете да замените или върнете продукт, моля свържете се с нас на тел. 0899 87 04 07.

В срок от 30 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас. Продукта да не е носен навън, а само пробван в домашни условия и оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас ще направим замяна за предварително избрания модел или ще върнем пълната му стойност, която сте заплатили преди това. За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с безплатна опция "тест и преглед". Това Ви дава възможност да пробвате и добиете по ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай,че не Ви стане или не го харесате, можете да го върнете веднага на куриера.

10. Как най-точно мога да определя размера си?

Ако се колебаете кой размер да изберете,моля обадете ни се на телефон 0899870407 или ни пишете във Facebook

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС СПОРЕД УДОБНИЯ ЗА ВАС НАЧИН! НИЕ ЩЕ ОТГОВОРИМ НА ВСИЧКИ ВАШИ ВЪПРОСИ!

Екипът на SPORTIVE

Важна информация относно COVID-19

Уважаеми клиенти,


Във връзка с обявената в страната извънредна епидемична обстановка, ограничаване разпространението на COVID 19 и свеждане до минимум на риска за живота и здравето на нашите клиенти и персонал, в магазина ни  са въведени следните допълнителни санитарно-хигиенни мерки, а именно:


  1. На персонала е проведен извънреден инструктаж с цел ограничаване разпространението на COVID-19.
  2. За персонала зает в търговския обект е въведено задължително използване на лични предпазни средства. 
  3. На територията на търговския обект не се допускат лица, които не носят предпазна маска.
  4. На територията на търговския обект е въведено спазването на задължителна дистанция от минимум 1,5 м. между двама души.
  5. В търговския обект е осигурен безплатен дезинфектант за ръце предоставен на разположение на клиентите.
  6. Всички пратки се опаковат при строги хигиенични мерки,като стоката и опаковката и не се докосва с голи ръце ,а с предварително дезинфекцирани ръкавици.

 Ние ценим здравето на нашите клиенти!

Екипът на SPORTIVE

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки