Имате въпрос? Обадете ни се!
0899870407

Вариант 1 (най-лесният)

Вижте кой е размерът от етикета на Вашите обувки. Ако например обувките Ви са Пума и Вие сте избрали при нас също модел на тази марка, препоръчаваме да изберете същия размер като на Вашите. Ако сте избрали при нас различна марка от Вашите обувки, тогава е най-добре да се ориентирате по дължината на стелката.

Почти всички марки оставят данни върху етикета за дължината на стелката в сантиметри. Просто сравнете какво пише на Вашия етикет с информацията, която ние сме оставили към всеки модел от падащото меню за избор на размер. Ако Вашите обувки са Адидас е малко по-специфично защото на етикета Ви трябва да гледате секция JPN, като там данни са в милиметри. Например ако там пише 275 това означава, че стелктата Ви е 27,5см.

Важно е да знаете, че марките имат разлика по между си. Например размер 43 на Пума е с дължина на стелката 28см., а размер 43 на Nike е с дължина на стелката 27,5см. Това означава, че ако носите размер 43 на Nike и в момента желаете да поръчате от нас Пума, тогава би следвало да изберете 42,5 защото този размер е с дължина на стелката 27,5см.

 

Вариант 2

Измерете дължината на стелката на Вашите обувки. Ако измерената от Вас стелка от край до край е 28см. това означава, че при нас трябва да изберете размер с дължина на стелката 27,5см. Това е така защото ние поставяме дължината на стелката към всеки размер от информацията на етикета, а не я мерим. Производителя винаги оставя препоръчителен аванс от около половин сантиметър с цел максималем комфорт за крака. Когато на етикета на едни обувки пише 27,5см., при реално измерване на стелката тя ще бъде около 28см.

 

Вариант 3

Измерете дължината на стъпалото си на бос крак. Поставете на земята бял лист хартия и внимателно очертайте формата на крака си.  Напревете това и за двата крака. След това измерете очертанието в права линия от края петата в средната част към края на най-дългият Ви пръст. Препоръчително е да правите това късния следобед или вечерта защото сутрин крака е отпочинал. Вземете в предвид мерките от по-дългото стъпало защото стъпалата на левия и десния крак винаги имат разлика. Към размера, който сте получили прибвате половин или един сантиметър с цел максимален комфорт за крака Ви. Например ако сте измерили по-дългото си стъпало 28см., тогава би трябвало да изберете при нас размер с дължина на стелката 28,5см. или дори 29см.

ВАЖНО!!! За Ваше спокойствие изпращаме всички поръчки с опция за тест и преглед преди плащане. 

 

Таблици с размери

Ако все пак имате нужда от допълнителна консултация,обадете ни се!

0899 87 04 07

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки